Kleine prins Louis ontroert iedereen met hartverscheurende reactie op overlijden van Elizabeth II Nieuws
Nieuws

Kleine prins Louis ontroert iedereen met hartverscheurende reactie op overlijden van Elizabeth II

Kleine prins Louis ontroert iedereen met hartverscheurende reactie op overlijden van Elizabeth II

Queen Elizabeth II is op 8 september overleden. De hele wereld is nog altijd in shock, maar vooral bij haar familieleden kwam het nieuws hard aan. Ook de kinderen van prins William en prinses Kate weten inmiddels dat hun overgrootmoeder gestorven is. Prins Louis, de jongste van hun drie kinderen, reageerde nu ook met prachtige woorden op de dood van zijn 'Grannie'.

“Grannie is nu tenminste bij opa”, zou de 4-jarige Louis gereageerd hebben. Dat vertelde Kate aan enkele kinderen die aan het Buckingham Palace stonden om te rouwen.

“Toen ze enkele kinderen hoorde praten over wat haar kinderen nu dachten over de dood van hun overgrootmoeder, reageerde ze daarop”, vertelt een ooggetuige. “Ze vertelde aan hen dat Louis had gezegd dat hun Grannie nu tenminste weer bij hun Great Grandpa is. Dat vond ik erg aandoenlijk. Ook Kate had tranen in haar ogen toen ze het vertelde.”

William vertelde eerder al dat zijn kinderen het erg goed konden vinden met hun overgrootmoeder. “Ze hebben alle feestdagen met haar gevierd, en hebben herinneringen met haar gemaakt die ze levenslang zullen meedragen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws