King Charles III nu al zwaar onder vuur: "Het is harteloos" Nieuws
Nieuws

King Charles III nu al zwaar onder vuur: "Het is harteloos"

King Charles III nu al zwaar onder vuur: "Het is harteloos"

King Charles III zit nog maar enkele dagen op de troon en krijgt nu al bakken kritiek over zich heen. Vooral zijn personeel is niet te spreken over de nieuwe koning.

Volgens de krant The Sun kregen honderd medewerkers hun ontslagbrief van de koning. Dat is een standaardprocedure bij de komst van een nieuwe koning of koningin. Maar volgens de krant kregen de medewerkers het nieuws in hun mailbox nét op het moment dat de dankdienst voor de koningin plaatsvond.

Dat is uiteraard bij veel medewerkers in het verkeerde keelgat geschoten. “Het personeel is woedend", aldus een insider aan The Sun. "Ze werken onder enorme druk de klok rond. En dan krijgen ze deze e-mails. Er is woede, verontwaardiging en tranen."

"Het is een ongevoelige en vreselijke timing", gaat de insider verder. "Sommige van deze mensen rouwen om de koningin. Het is een beetje te vroeg om ontslagbrieven te sturen terwijl we niet eens de begrafenis hebben gehad. Het is harteloos.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws