Kijkers zijn het kotsbeu en eisen vertrek van 'Big Brother'-bewoner, ook Nick Kraft moeit zich: "Die moet naar huis!" Nieuws
Nieuws

Kijkers zijn het kotsbeu en eisen vertrek van 'Big Brother'-bewoner, ook Nick Kraft moeit zich: "Die moet naar huis!"

Kijkers zijn het kotsbeu en eisen vertrek van 'Big Brother'-bewoner, ook Nick Kraft moeit zich: "Die moet naar huis!"

Op maandag moesten de bewoners van het 'Big Brother'-huis opnieuw een opdracht uitvoeren. Maar één bewoner weigerde om mee te doen en dat stuit nu op heel wat kritiek bij de kijkers.

Een nieuwe challenge in het 'Big Brother'-huis zorgt voor heel wat ophef op sociale media. Op maandag kregen de bewoners een nieuwe opdracht te horen waarbij ze balletjes in de lucht moesten houden, maar Rob weigerde om mee te doen door zijn gezondheidsproblemen.

Dat is nu in het verkeerde keelgat geschoten bij veel kijkers. "Rob moet gewoon naar huis. Hij is vervelend én hij doet geen zak", "Dat hij erin blijft is echt te belachelijk voor woorden", "Haal Rob eruit!", "Hoog tijd voor een nieuwe hashtag, #robgohome. Deze man verpest de sfeer in het huis met zijn negativiteit, voor de bewoners maar ook voor de kijkers", klinkt het bij verschillende kijkers op Twitter.

Ook Nick Kraft, die het in het eerste seizoen van 'Big Brother' schopte tot de tweede plaats, neemt geen blad voor de mond en haalt uit naar Rob. "Alle respect voor Rob en zijn situatie maar dit is oneerlijk tegenover zichzelf en de andere bewoners. Beter een beslissing nemen. Ofwel door zichzelf ofwel door de productie. 100 dagen in de zetel zitten en pijn hebben ga je ook weinig aan hebben vrees ik", aldus de ex-kandidaat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws