Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over 'De Vermeires': "Waarom?" Nieuws
Nieuws

Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over 'De Vermeires': "Waarom?"

Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over 'De Vermeires': "Waarom?"

Jacques Vermeire en zijn familie krijgen bakken kritiek te slikken omwille van de docusoap 'De Vermeires'. Die valt niet echt in de smaak van de kijkers en zoals we hen kennen zijn die uiterst kritisch.

TV-Familie maakte een verzameling van enkele kritieken op de familie en de docusoap. Die zijn niet mals. “In het allerbeste geval wordt dit een soort ‘De Planckaerts’ van den Aldi”, klonk het vooraf al. "Die familie heeft duidelijk nood aan geld en aandacht."

“Waarom zou men naar zo’n inhoudsloos programma kijken? Ze maken zich er echt niet sympathieker mee, beschamend is het", klonk het ook. Er waren zelfs kijkers die hun tv-abonnement dreigden op te zeggen. “Ik kijk nog liever naar een aquarium dan naar ‘De Vermeires’”, luidde het.

'De Vermeires' blijkt ook in de kijkcijfers geen voltreffer te zijn. Het programma volgt het dagelijkse leven van Jacques Vermeire, zijn kinderen Maxime en Julie Vermeire en die laatste haar vriend Laurins Dursin.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws