ShowbizzTime

Kijkers unaniem over Wim Lybaert in ‘De Columbus’: “Toch straf dat hij dat blíjft doen”

Wim Lybaert
I Foto: VRT I
door Redactie

‘De Columbus’ brengt Wim Lybaert en zijn gasten niet alleen op prachtige plekken, ze schept ook ruimte voor hele belangrijke gesprekken. Zo bleek weer maar eens in de vorige aflevering, waarin Charlotte Adigéry haar hart uitstortte.

Kijkers zagen zondag een erg emotionele aflevering van ‘De Columbus’ die hen tot tranen dwong. “Prachtige aflevering. Alweer”, zegt iemand op de sociale media. “Zo horen mensen met elkaar om te gaan.” Een ander schrijft: “Weer een super mooie en gevoelige aflevering. Wim wat ben je toch een ongelofelijk gevoelige persoon, zalig.”

“Warme, heerlijke gesprekken of hoe mooi het leven kan zijn!”, reageert een ander op de vorige aflevering van ‘De Columbus’. “Genoten van het begin tot het eind van deze mooie aflevering, bedankt Wim en Charlotte!”

“Weer heel emotionele televisie. Maar zonder erover te gaan”, vindt nog een kijker. “Wim stelt zijn gasten zo snel op zijn gemak door gewoon te zijn wie hij is. Ongelofelijk dat hij dat keer na keer kan doen. Tot nu toe 300% genoten van elke aflevering!” 

“Dit is pas zalige televisie!”, lezen we nog. “Daar mag geen eind aan komen voor mijn part. Hoewel al dat busrijden niet zo gezond zal zijn voor de conditie van Wim denk ik.” En ook: “Zo’n prachtig programma. Dikke chapeau voor gastheer Wim om iedere week weer zulke mooie gesprekken te voeren.”

Laatste nieuws