Kijkers nemen geen blad voor de mond en delen hun ongezouten mening over de kersverse 'The Voice'-winnaar Nieuws
Nieuws

Kijkers nemen geen blad voor de mond en delen hun ongezouten mening over de kersverse 'The Voice'-winnaar

Kijkers nemen geen blad voor de mond en delen hun ongezouten mening over de kersverse 'The Voice'-winnaar

Gisteren was het eindelijk tijd voor de langverwachte finale van ‘The Voice van Vlaanderen’. De vijf overgebleven kandidaten gaven het beste van zichzelf, maar uiteindelijk werd Louise gekroond tot winnares. De kijkers laten nu weten wat ze daar echt van vinden.

Johan, Evert, Wesley, Yente en Louise waren de vijf kandidaten die mochten schitteren in de finale van ‘The Voice van Vlaanderen’. Na een stresserende liveshow koos het publiek uiteindelijk voor Louise uit Team Natalia. De 24-jarige zangeres uit Affligem krijgt als beloning een platencontract bij Universal én 25.000 euro.

In de commentaren wensen de kijkers haar een dikke proficiat toe. “Terechte winnares”, “Vond ik de max, was mijn favoriet”, “Ik sprong uit mijn zetel van enthousiasme”, “Echt een verdiende winnaar”, “De beste zangeres”, “Ja, zalig”, “Dik verdiend”, “Louise was top”, “De beste is gewonnen” en “Ze is een blijvertje zoals Natalia”, klinkt het onder meer. Toch is niet iedereen even enthousiast.

Zo laten andere kijkers weten dat ze niet tevreden zijn met deze afloop. “Ben ik dan echt de enige die vindt dat ze voortdurend binnensmonds zingt en praat?”, vraagt iemand zich af. Daarnaast hadden verschillende fans liever Evert of Johan als winnaar gezien. “Heel jammer, Evert was zo uniek en bijzonder. Zoiets hadden we in Vlaanderen nog niet”, “Geef mij maar Johan, naturel op het podium” en “Johan vind ik persoonlijk de echte winnaar”, schrijven zij dan weer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws