Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' onthult meer over wat er gebeurd is op de dramatische date met Jana Nieuws
Nieuws

Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' onthult meer over wat er gebeurd is op de dramatische date met Jana

Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' onthult meer over wat er gebeurd is op de dramatische date met Jana

In 'Boer zkt Vrouw' koos frambozenboer Kevin tot ieders verbazing voor Jana om op romantische date te gaan. Maar helaas konden we aan het einde van de aflevering al zien dat die date niet helemaal liep zoals Kevin verwacht had. In Dag Allemaal onthult de boer nu meer over hun romantische date.

In de vooruitblik naar volgende week konden we Jana op romantische date horen zeggen dat ze op zoek is naar een volwassen persoon en niet naar een speelvogel. “Jana vond dat ik te speels was, niet serieus genoeg. Maar als ik gelukkig ben, lach ik vaak en maak ik veel grapjes”, vertelde Kevin daar maandag over in Het Laatste Nieuws.

“Dat weekendje had ik me dus wel anders voorgesteld”, klonk het ook nog. In Dag Allemaal onthult de boer nu nu ook meer details over hun romantische trip. “Ik mag er nog niet te veel over verklappen, maar het wordt inderdaad moeilijk. Heel moeilijk”, geeft Kevin eerlijk toe in het weekblad.

Zo begon ook hij zich plots vragen te stellen bij Jana's oprechtheid. “Tja, op reis begon ik me ook af te vragen of ze wel iets voor me voelde en of ze wel echt zichzelf was", vertelt Kevin. "De gedachte dat ze misschien gewoon had deelgenomen om bekender te worden op sociale media begon op te spelen. Maar ja, ik had mijn finale keuze gemaakt, hè", aldus de boer. Of de twee uiteindelijk een koppel zijn geworden, komen we pas in de reünieaflevering te weten. Maar hun romantische date voorspelt alleszins niet veel goeds.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws