Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' enorm teleurgesteld in Jana na hun romantische trip: "Had het me anders voorgesteld" Nieuws
Nieuws

Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' enorm teleurgesteld in Jana na hun romantische trip: "Had het me anders voorgesteld"

Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' enorm teleurgesteld in Jana na hun romantische trip: "Had het me anders voorgesteld"

Zondag konden we zien hoe frambozenboer Kevin Maenhout koos voor Jana om op romantische trip te gaan. Maar aan het einde van de aflevering was in de vooruitblik te zien dat die romantische trip niet helemaal rozen verliep. In Het Laatste Nieuws onthult de frambozenboer nu meer over hun trip.

Tot grote teleurstelling van Heidi en Elke koos Kevin toch uiteindelijk voor Jana om op romantische trip te gaan. Zij vonden Jana helemaal niet oprecht en hadden liever gehad dat hij voor iemand anders had gekozen. Na het keuzemoment waren de twee dames dan ook niet mals voor de boer.

“Ik meen oprecht dat hij de verkeerde keuze heeft gemaakt”, vertelde Heidi vlak na zijn beslissing. “Ik hoopte dat hij voor Elke zou kiezen, zij stelde zich écht open", aldus Heidi. Aan het einde van de aflevering was ook al te zien dat het tot een ruzie kwam tussen Jana en Kevin op hun romantische date.

Zo hoorden we Jana zeggen dat ze op zoek is naar een volwassen persoon en niet naar een speelvogel. “Jana vond dat ik te speels was, niet serieus genoeg. Maar als ik gelukkig ben, lach ik vaak en maak ik veel grapjes", vertelt Kevin daar nu over in Het Laatste Nieuws. “Dat weekendje had ik me dus wel anders voorgesteld”, aldus Kevin. Of de twee uiteindelijk nog een koppel vormen, komen we pas in de reünieaflevering te weten maar hun romantische trip voorspelt alleszins niet veel goeds.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws