Kevin De Bruyne en zijn vrouw Michèle kondigen zeer heuglijk nieuws aan: "Proficiat!" Nieuws
Nieuws

Kevin De Bruyne en zijn vrouw Michèle kondigen zeer heuglijk nieuws aan: "Proficiat!"

Kevin De Bruyne en zijn vrouw Michèle kondigen zeer heuglijk nieuws aan: "Proficiat!"

Het was voor Kevin De Bruyne een zeer teleurstellend WK. Maar gelukkig heeft de Rode Duivel daar niet te lang om moeten treuren. Zo kondigde hij zopas zeer leuk nieuws aan op Instagram.

Helaas moesten onze Rode Duivels sneller dan verwacht terugkeren van het WK voetbal in Qatar. Maar dat betekent wel ze nu meer tijd kunnen spenderen met hun gezin. Dat doet ook Kevin De Bruyne. En die had nu iets heel bijzonders te vieren met zijn vrouw Michèle Lacroix.

Michèle is op 8 december namelijk 29 jaar geworden. Kevin zette zijn vrouw dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram. "Gelukkige verjaardag aan mijn prachtige vrouw en de beste mama voor onze kinderen", schreef hij bij een prachtige foto van hun tweetjes.

Samen met Michèle heeft Kevin drie kinderen: zoontjes Mason Milian en Rome en dochtertje Suri. Michèle krijgt ook heel wat felicitaties voor haar verjaardag. "Proficiat!" en "Geniet ervan!", klinkt het meermaals in de reacties onder de foto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws