Kevin De Bruyne doet alle harten smelten met wondermooie beelden van zijn gezin na WK-match Nieuws
Nieuws

Kevin De Bruyne doet alle harten smelten met wondermooie beelden van zijn gezin na WK-match

Kevin De Bruyne doet alle harten smelten met wondermooie beelden van zijn gezin na WK-match

De eerste match van de Rode Duivels op het WK voetbal in Qatar is er eentje om snel te vergeten. Hoewel we uiteindelijk wonnen met 1-0, konden onze landgenoten niet overtuigen op het veld. Maar dat laat Kevin De Bruyne duidelijk niet al te veel aan zijn hart komen.

Afgelopen woensdag moesten onze Rode Duivels voor de eerste keer aan de bak komen tijdens het WK voetbal. Ze wonnen met het kleinste verschil tegen Canada, maar goed voetbal hebben we helaas niet gezien.

Ook Kevin De Bruyne liet meermaals zijn ongenoegen blijken op het veld. Maar gelukkig kon de Rode Duivel daarna wel terecht bij zijn gezin. Zijn vrouw Michèle Lacroix en zijn drie kinderen Mason Milian, Rome en Suri zijn namelijk mee afgezakt naar Qatar om Kevin te steunen.

Nu deelde de Rode Duivel ook enkele prachtige beelden van hem en zijn gezin die genomen zijn vlak na de match tegen Canada. "Niets is belangrijker", schreef hij er toepasselijk bij. En die foto's lokken heel wat reacties uit. Zo werd zijn post in een mum van tijd al door meer dan 1,2 miljoen mensen geliket.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws