ShowbizzTime

Kersverse ouders Herman Brusselmans en zijn vriendin Lena moeten drastisch besluit nemen: "Tegen mijn zin"

Herman Brusselmans en Lena
I Foto: Photonews I
door Redactie

Schrijver Hermans Brusselmans (65) en zijn 34 jaar jongere vriendin Lena zijn op 22 februari de trotse ouders geworden van een zoon. Hij kreeg de naam Roman. Maar door die gezinsuitbreiding heeft het koppel nu een drastische beslissing moeten nemen.

Zo verhuist Herman Brusselmans volgende week met zijn gezin van zijn loft naar een andere woning in Gent. En dat valt de schrijver enorm zwaar. Hij woonde namelijk al meer dan twintig jaar in zijn loft in het centrum van Gent.

“Het is een beetje tegen mijn zin. Ik woonde graag in het centrum van Gent”, bekent Herman Brusselmans in Het Nieuwsblad. “Het zal wennen zijn”, vervolgt de schrijver. Herman heeft namelijk eerst zeven jaar in een huis in Oudburg gewoond en dan is hij verhuisd naar een loft in dezelfde straat.

“Daar ben ik nog eens 23 jaar gebleven. Ik vind dat nog altijd het tofste stuk van Gent, omdat het zo dicht ligt bij alles wat ik nodig heb”, aldus Brusselmans. Maar door de komst van zoontje Roman trekt hij nu toch weg uit het centrum. “We blijven in Gent, ergens tussen de Dampoort en de Zuid. Het is een grotere woning met een kelder, zolder en drie verdiepingen en er is ook een stadstuintje”, aldus de schrijver.

Laatste nieuws