Kersvers Miss België Emilie Vansteenkiste te zien in 'The greatest dancer': "Ode aan mijn overleden mama" Nieuws
Nieuws

Kersvers Miss België Emilie Vansteenkiste te zien in 'The greatest dancer': "Ode aan mijn overleden mama"

Kersvers Miss België Emilie Vansteenkiste te zien in 'The greatest dancer': "Ode aan mijn overleden mama"

Op zaterdag 25 februari duikt er een speciaal gezicht op in 'The greatest dancer van Vlaanderen'. Zo doet kersvers Miss België Emilie Vansteenkiste auditie in de gloednieuwe talentenjacht op Eén.

De 21-jarige Emilie Vansteenkiste werd enkele weken geleden verkozen tot Miss België 2023. Die overwinning betekende enorm veel voor Emilie aangezien haar mama haar inschreef voor de verkiezing. Zij overleed vorig jaar aan de gevolgen van pancreaskanker.

Samen met haar vriend Jonas brengt Emilie nu een ode aan haar overleden mama in 'The greatest dancer van Vlaanderen'. De opnames dateren al van voor dat Emilie verkozen werd tot Miss België. "Het is niet zomaar een dans die we brengen", vertelt Emilie.

Zo zullen ze samen een emotionele rumba dansen ter ere van Emilie haar moeder. Wie Emilie Vansteenkiste en haar vriend, die ze trouwens leerde kennen tijdens een dansles, aan het werk wil zien, kan zaterdag om 20.15 uur afstemmen op Eén voor ‘The greatest dancer van Vlaanderen’.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws