Kelly Pfaff en Sam Gooris kondigen ongelooflijk nieuws aan: "Een droom die uitkomt" Nieuws
Nieuws

Kelly Pfaff en Sam Gooris kondigen ongelooflijk nieuws aan: "Een droom die uitkomt"

Kelly Pfaff en Sam Gooris kondigen ongelooflijk nieuws aan: "Een droom die uitkomt"

Goed nieuws voor de fans van de familie Gooris: zo komt er binnenkort een derde seizoen van ‘Expeditie Gooris’. Dat vertelt Kelly Pfaff zelf in Het Nieuwsblad. De vrouw van Sam Gooris onthult ook al waar ze deze keer naartoe trekken.

De familie Gooris gaat opnieuw op vakantie en net zoals hun vorige twee reizen, mogen de kijkers opnieuw meegenieten van hun avonturen in 'Expeditie Gooris'. Dat wordt deze keer een erg bijzondere reis, speciaal voor de 50e verjaardag van Sam. Hij werd op 10 april een halve eeuw oud.

Zo trekken Kelly (45), Sam (50), Shania (22), Kenji (21) naar Japan, Sams ultieme droom. “Ik had al een groot budget voor een verjaardagsfeest. Dat gaat hij zeker willen, dacht ik. Tot hij vertelde dat hij liever zijn droom wilde zien uitkomen: een trip naar Japan", vertelt Kelly in Het Nieuwsblad.

Voorjaar 2024

"Door de centen nu daaraan te besteden, kunnen we dat waarmaken”, aldus Kelly, die al volop bezig is met de voorbereidingen. Het derde seizoen zal vanaf het voorjaar van 2024 te zien zijn op VTM 2. Eerder trok de familie Gooris al door Europa en door de Verenigde Staten in 'Expeditie Gooris'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws