ShowbizzTime

Kelly Pfaff doet erg vervelende onthulling over 'de Pfaffs': "Dat heeft heel lang geduurd"

Kelly Pfaff en Sam Gooris
I Foto: Photonews I
door Redactie

‘De Pfaffs’ werd zeer druk bekeken. Toch heeft de realitysoap haar sporen nagelaten bij Kelly Pfaff. Er kwam namelijk ook heel wat kritiek.

Ondanks die vele kritiek heeft Kelly zich nooit veranderd voor de kijkers. “Ik ben daar altijd mezelf geweest. Waarom zou ik een rolletje spelen? Dat is heel vermoeiend. Het heeft lang geduurd om van die reeks te bekomen, maar ik heb er wel een olifantenvel mee gekweekt”, vertelt ze in Gazet van Antwerpen.

Dat het bij Kelly nog diep zit, is wel duidelijk. Ze vindt de kritiek van de kijkers veel te makkelijk. “Weet je, iedere volwassene zegt tegen zijn kinderen dat pesten verkeerd is. Dan denk ik bij mezelf: dat is allemaal wel mooi, maar tegelijkertijd gooi je met modder naar bekende mensen, gewoon omdat ze met hun kop op televisie komen”, aldus Kelly.

Kelly vindt ook niet dat BV’s een voorbeeldfunctie hebben. Ze zijn mensen van vlees en bloed, net zoals iedereen. “Wie heeft ooit gezegd dat wij, BV’s, perfect moeten zijn? Integendeel, ik vind het net heerlijk om niet perfect te zijn.”

Laatste nieuws