Keert Koen toch nog terug in 'Familie'? Sieg De Doncker onthult het verrassende antwoord Nieuws
Nieuws

Keert Koen toch nog terug in 'Familie'? Sieg De Doncker onthult het verrassende antwoord

Keert Koen toch nog terug in 'Familie'? Sieg De Doncker onthult het verrassende antwoord

Deze week konden de kijkers van 'Familie' zien hoe Veronique (Sandrine André) en Lars (Kürt Rogiers) het lichaam van de bewusteloze Koen (Sieg De Doncker) dumpte in het water. Maar volgens veel kijkers was Koen helemaal niet dood en zal hij binnenkort opnieuw opduiken in de reeks.

"Koen is niet dood", "Hij komt nog terug", "Ik ben er zeker van dat we hem nog gaan zien", als we de fans van 'Familie' mogen geloven zien we Koen binnenkort zeker nog terug in de reeks. In Dag Allemaal onthult Sieg De Doncker, die de rol van Koen vertolkte, nu ook of die speculaties kloppen.

“Ik neem met een heel, heel goed gevoel afscheid”, steekt Sieg van wal. “Ik ben zo dankbaar dat ik in ‘Familie’ mee heb mogen spelen", aldus de acteur. Maar was Koen ook écht dood? "Gaat er eigenlijk iemand ooit dood in een soap? Niet echt, hè", vertelt hij mysterieus.

Al zit er niet meteen een comeback aan te komen zo blijkt. "Wie weet bellen ze mij over vijf jaar en leeft Koen ineens weer. In een soap kan alles", aldus De Doncker. Maar voorlopig zullen we Koen dus niet snel terugzien in de soap.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws