ShowbizzTime

Katja Schuurman krijgt bakken kritiek op toplessfoto: "Waar haal je het vandaan?"

Katja Schuurman
I Foto: Instagram I
door Redactie

Katja Schuurman heeft het de voorbije maanden niet makkelijk gehad. Ze kampte met heel wat emoties. Het is niet duidelijk of de scheiding met Freek van Noortwijk daar iets mee te maken had.

De 47-jarige actrice uit Costa zocht hulp en vond die bij een masseur. Ze postte een foto waarop ze topless op de massagetafel ligt. “Wat houdt je lijf toch op de meest rare plekken emoties vast. Mijn billen waren de laatste tijd blijkbaar stalling voor onverwerkt verdriet en boosheid; ik kon op een gegeven moment nauwelijks meer normaal lopen, laat staan zitten”, doet Katja haar verhaal op Instagram.

“Wat een wonderdokters zijn sommige masseurs toch! Met alle liefde die ze in je stoppen, en hoe ze niet alleen je spieren soepel maken, maar ook je energie weer vrij laten stromen. Hier lach ik nog…”, aldus nog Katja.

Katja krijgt in de comments steun, maar helaas ook kritiek. Zo begrijpen mensen helemaal niks van haar uitleg. “Het moet niet gekker worden! Emoties vast in je achterwerk…” en “Waar haal je die onzin toch vandaan?”

Laatste nieuws