ShowbizzTime

Katja Schuurman doet haar beha uit en deelt pikante foto van volle boezem: "Bevrijd de tepel!"

Katja Schuurman
I Foto: Instagram I
door Redactie

De Nederlandse actrice Katja Schuurman (47) trakteert haar volgers op Instagram regelmatig op een sexy kiekje van zichzelf. Dat deed ze ook nu weer.

Normaal gezien post Katja Schuurman, die bij het brede publiek bekend werd door haar rol in ‘Costa!’, vaak pikante foto’s op Instagram. Toch besloot ze vorig jaar om daar even mee te stoppen. Al had ze daar na een tijdje alweer spijt van.

“Mijn aantal volgers blijft al een poosje steken”, schreef Schuurman toen Instagram. “Bij wijze van sociaal experiment: benieuwd of dit helpt”, vervolgde ze haar bericht. Bij het bericht deelde ze toen een poedelnaakte foto in het water.

Twee maanden later komt ze opnieuw op de proppen met een uitdagend kiekje. Zo deelde de Nederlandse actrice een foto waarop ze enkel een topje draagt en drinkt van een bus melk. “Zo. Nu eerst een pak melk. En ja inderdaad, bevrijd de tepel!”, staat er in het onderschrift te lezen.

Haar volgers hoor je alvast niet klagen. “Wat een mooi druppeltje melk ben jij toch!”, schrijft actrice Leen Dendievel. “Mooie meid”, “Prachtige vrouw”, “Je ziet er goed uit Katja!”, “Prachtige sensuele foto”, “Topfoto Katja!” en “Lekker hoor”, klinkt het in de vele reacties.

Laatste nieuws