Katja Schuurman deelt voor het eerst selfie met haar nieuwe vriend: "Bofkont!" Nieuws
Nieuws

Katja Schuurman deelt voor het eerst selfie met haar nieuwe vriend: "Bofkont!"

Katja Schuurman deelt voor het eerst selfie met haar nieuwe vriend: "Bofkont!"

Katja Schuurman maakte al een tijdje geleden bekend dat ze opnieuw verliefd is. Nu deelde ze ook voor het eerst een selfie van haar en nieuwe haar vriend op Instagram.

Begin juli werd duidelijk wie zich het nieuwe lief van Katja Schuurman mag noemen, dat is de 29-jarige Niek Schrijvershof. Hij woont op het Spaanse eiland Ibiza en is werkzaam in ‘ecologisch management’, meldt Story. “Dat doe ik Spanje, maar we breiden nu uit. We zijn ook projecten in Nederland aan het opzetten. Dat varieert van landbouw tot biogas, compost en afval- en drinkwater", vertelde Niek daar eerder over aan Story.

Nu heeft Katja ook voor het eerst een foto gepost van hun tweetjes. "Zonnige zondag, schatje", schreef ze erbij. Haar volgers reageren alvast enthousiast op het plaatje van het verliefde koppel. "Bofkont, die Niek", "Knapperds" en "Prachtige foto van jullie samen", luidt het in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws