Katja Schuurman deelt voor het eerst gezinsfoto met haar nieuwe liefde: "Prachtig" Nieuws
Nieuws

Katja Schuurman deelt voor het eerst gezinsfoto met haar nieuwe liefde: "Prachtig"

Katja Schuurman deelt voor het eerst gezinsfoto met haar nieuwe liefde: "Prachtig"

Katja Schuurman is na haar recente breuk met chef-kok Freek van Noortwijk opnieuw gelukkig in de liefde. Sinds enkele maanden is de 'Costa!'-actrice samen met Niek Schrijvershof. Nu deelde Katja Schuurman voor het eerst ook een prachtige gezinsfoto op haar Instagrampagina.

Begin juli werd duidelijk wie zich het nieuwe lief van Katja Schuurman mag noemen, dat is de 29-jarige Niek Schrijvershof. Hij woont op het Spaanse eiland Ibiza en is werkzaam in ‘ecologisch management’, meldde het Nederlandse blad Story.

En de liefde lijkt erg groot te zijn tussen de twee. Ook haar dochtertje Coco Loulou lijkt het goed te kunnen vinden met haar nieuwe pluspapa. Katja deelde namelijk voor het eerst een prachtige foto samen met haar nieuwe liefde en haar dochtertje Coco Loulou.

Op de foto is te zien hoe Katja's nieuwe vlam haar dochtertje op zijn schouders houdt. Haar volgers vinden het een prachtig tafereel. “Wat een lieve foto!”, “Alleen maar liefde op deze foto”, “Leuke foto”, “Smelt”, “Wat mooi”, “Prachtig”, “Cute!” en “Mooie liefdevolle foto”, klinkt het in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws