Katja Schuurman deelt voor het eerst foto van nieuwe vriend, Leontine Borsato reageert Nieuws
Nieuws

Katja Schuurman deelt voor het eerst foto van nieuwe vriend, Leontine Borsato reageert

Katja Schuurman deelt voor het eerst foto van nieuwe vriend, Leontine Borsato reageert

Vorige maand liet Katja Schuurman al weten dat ze opnieuw verliefd is. Nu deelde ze voor de allereerste keer ook een foto van haar nieuwe vriend.

In haar podcast die ze maakt met zangeres Frederique Spigt liet Katja Schuurman in juni weten dat opnieuw vlinders in haar buik had. "Ik heb momenteel een roze bril op. Alles ziet er vrolijk en gelukzalig uit", vertelde ze toen al doelend op haar nieuwe lief.

Afgelopen zondag toonde de actrice voor het eerst haar nieuwe vriend aan de buitenwereld. "Ja joh, gewoon het allerlekkerste festival! Met mijn vriendjes, en ja, met mijn liefje!", schrijft ze bij een foto op het Nederlandse festival Wildeburg. Haar nieuwe vriend, de 29-jarige Niek Schrijvershof, is helemaal rechts in beeld te zien.

Ze krijgt dan ook veel positieve reacties op de foto. "Knap", reageert Leontine Borsato met enkele hartjes. Ietsje later deelde Schuurman op haar Instagram Stories ook nog een foto van de twee tortelduifjes.

Katja was eerder getrouwd met acteur Thijs Römer en chef-kok Freek Van Noortwijk.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws