Kathleen Aerts neemt geen blad voor de mond over Regi's nieuwe vriendin Kristel: "Nooit in hem gezien" Nieuws
Nieuws

Kathleen Aerts neemt geen blad voor de mond over Regi's nieuwe vriendin Kristel: "Nooit in hem gezien"

Kathleen Aerts neemt geen blad voor de mond over Regi's nieuwe vriendin Kristel: "Nooit in hem gezien"

Regi Penxten is na enkele maanden al verloofd met zijn nieuwe vriendin Kristel Hubeny. In Story reageert zijn goede vriendin Kathleen Aerts nu ook op hun snelle verloving.

Amper twee maanden nadat Regi zijn relatie met Kristel bekendmaakte, is hij al op zijn knie gegaan voor haar. Heel wat mensen maken zich dan ook grote zorgen of de dj niet te snel aan het gaan is. Maar Kathleen Aerts steunt haar goede vriend, al was ze zelf ook erg verrast door het aanzoek.

“Ik wist dat Regi heel verliefd was op Kristel, maar over een aanzoek had hij nooit gesproken. Het was dus een grote verrassing", aldus Kathleen over Regi's onverwachte huwelijksaanzoek. Hij heeft haar nadien meteen opgebeld om het blije nieuws te delen. "Ik heb nog geen idee wanneer en waar het huwelijk zal doorgaan, maar ik zal er sowieso bij zijn. Dat wil ik voor geen geld ter wereld missen."

In shock

Kathleen is ook vol lof over Regi's nieuwe vriendin Kristel. “Het is een knappe, lieve, toffe en innemende verschijning. Daarnaast is ze heel sportief, wat Regi totaal niet is", aldus Kathleen. "Mijn man Steven en ik waren dan ook in shock toen we hoorden dat Kristel Regi op een koersfiets heeft gekregen", bekent Kathleen. Dat hadden ze nooit in hem gezien. "Fantastisch dat Kristel daarin geslaagd is. Regi is er jonger op geworden met zo’n sportieve dame naast hem", besluit Kathleen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws