Kate Middleton neemt een keihard besluit over Meghan Markle Nieuws
Nieuws

Kate Middleton neemt een keihard besluit over Meghan Markle

Kate Middleton neemt een keihard besluit over Meghan Markle

Kate Middleton, de vrouw van prins William, is opgelucht dat Meghan Markle niet aanwezig zal zijn op de kroning van prins Charles. Ze had er namelijk zelf op aangedrongen om de komst van Meghan te weigeren.

Een koninklijke insider beweert dat Kate er persoonlijk heeft toe bijgedragen dat Meghan Markle niet aanwezig zou zijn op de kroning van prins Charles. Het is koninklijk biograaf en geprezen journalist Tom Bower die met het opmerkelijke nieuws naar buiten komt.

"We moeten allemaal dankbaar zijn dat Kate, denk ik, uiteindelijk Meghan verhinderde om te komen", liet Bower optekenen. Kate zou laten weten hebben dat Meghan onder geen enkele omstandigheid mocht komen. Als ze dan uiteindelijk toch zou komen, zou Meghan achterin moeten gaan zitten.

Eerder had het koninklijk paleis gemeld dat prins Harry aanwezig zou zijn. Meghan blijft in de Verenigde Staten bij de kinderen. Ook de komst van Harry is vrij omstreden. Verwacht wordt dat hij kil zal ontvangen worden in de koninklijke familie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws