"Te schattig!": Kate Middleton en prins William delen geweldige kiekjes van jarige prins Louis Nieuws
Nieuws

"Te schattig!": Kate Middleton en prins William delen geweldige kiekjes van jarige prins Louis

"Te schattig!": Kate Middleton en prins William delen geweldige kiekjes van jarige prins Louis

Afgelopen weekend was het groot geest ten huize Kate Middleton (41) en prins William (40). Hun jongste zoontje Louis vierde op zondag namelijk zijn vijfde verjaardag. Om dat te vieren, deelden Kate en William enkele gloednieuwe foto's van hun jarige spruit.

Louis, het jongste zoontje van Kate Middleton en prins William, is op 23 april vijf jaar oud geworden. Net zoals bij andere verjaardagen van de koninklijke familie, deelde het Britse koningshuis nu enkele fonkelnieuwe foto's van het prinsje. “Iemand mag morgen vijf kaarsjes uitblazen”, schreven Kate en William zaterdag op hun officiële Instagrampagina.

"Een heel gelukkige verjaardag aan de kleine prins Louis", klinkt het verder. Op de eerste foto zien we Louis poseren in een kruiwagen, die voortgeduwd wordt door zijn mama Kate. Het tweede kiekje is een close-upfoto van de jarige prins.

Te schattig

Heel wat royaltyfans feliciteerden de jarige prins. “Gelukkige verjaardag!” en “Gefeliciteerd!”, klinkt het meermaals in de reacties onder de foto's. Daarnaast zijn veel volgers erg ontroerd door de geweldige kiekjes. “Zo mooi!”, “Te schattig!”, “Prachtig foto's ” en “Wat een lieve, mooie jongen!”, lezen we onder meer in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws