Karl Vannieuwkerke heeft prachtig nieuws over zoontje Jack Odile en deelt geweldige kiekjes: "Zo'n grote jongen al!" Nieuws
Nieuws

Karl Vannieuwkerke heeft prachtig nieuws over zoontje Jack Odile en deelt geweldige kiekjes: "Zo'n grote jongen al!"

Karl Vannieuwkerke heeft prachtig nieuws over zoontje Jack Odile en deelt geweldige kiekjes: "Zo'n grote jongen al!"

VRT-sportpresentator Karl Vannieuwkerke is de trotse papa van drie kinderen, twee zonen en een dochter. Voor zijn jongste zoontje brak er nu een erg belangrijke dag aan. Dat laat de 52-jarige sportcommentator weten via Instagram.

Karl Vannieuwkerke is in 2019 voor de derde keer papa geworden. Zo kreeg hij samen met zijn vriendin Caroline Vereenooghe een zoontje, die luistert naar de naam Jack Odile. Karl heeft ook nog twee kinderen uit zijn vorige relatie: zoon Jef en dochter Marte.

Nu heeft de sportpresentator zeer heuglijk nieuws te melden over zijn jongste zoontje. Jack Odile mag op 25 april namelijk 4 kaarsjes uitblazen. Karl zette zijn schattige zoontje dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram.

Zo'n grote jongen

"4 jaar vandaag. Jack Odile. En we blijven in thema: Vive le Vélo!", staat er te lezen bij enkele foto's van zijn zoontje, die een fiets kreeg voor zijn verjaardag. Heel wat van Karls volgers wilden Jack Odile dan ook een gelukkige verjaardag wensen. "Hiep hiep hoera!”, “Proficiat!”, “Maak er een feestje van samen!” en “Zo’n grote jongen al!”, klinkt het onder meer in de reacties onder het Instagrambericht.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws