Karen Damen verbluft iedereen met ontzettend groot nieuws: "De eerste keer" Nieuws
Nieuws

Karen Damen verbluft iedereen met ontzettend groot nieuws: "De eerste keer"

Karen Damen verbluft iedereen met ontzettend groot nieuws: "De eerste keer"

Karen Damen heeft zopas groot nieuws aangekondigd via Instagram. Zo gaat de 48-jarige actrice opnieuw zingen én touren. Bij HLN Showbits onthulde Karen nu ook al meer over haar gloednieuwe show.

Exact 25 jaar na de oprichting van K3 is Karen Damen opnieuw herenigd met William Vaesen, de ontdekker van K3. Samen met Karen is hij volop bezig aan een nieuwe theatertour. Zo gaat op 13 december in de Arenberg in Antwerpen ‘De eerste keer’ in première. "Ik ga een eigen theatershow doen", vertelt Karen daarover bij HLN Showbits.

"Het wordt een soort van one woman show met een beetje comedy. Het wordt gewoon iets met veel humor en ook iets met muziek uiteraard", legt ze uit. Momenteel zijn ze volop aan het schrijven aan de theatertour, die 'De eerste keer' zal heten.

"We hebben het idee om liedjes te zingen en die aan elkaar te babbelen met anekdotes en leuke dingen die gebeurd zijn in mijn leven en in mijn carrière", aldus Karen. Al kan ze er nog niet zoveel over verklappen. "William vindt dat ik in het Nederlands moet zingen. Maar ik dacht dat niet meer te doen. We zijn er nog niet helemaal uit. Maar dat ik ga zingen, is zeker", aldus Karen. Voor wie geïnteresseerd is: de tickets voor de voorstelling gaan op vrijdag 17 maart om 10 uur in verkoop via deze link.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws