K3'tjes Marthe en Julia reageren enorm uitgelaten op heuglijk nieuws van Hanne: "Je droom komt uit!" Nieuws
Nieuws

K3'tjes Marthe en Julia reageren enorm uitgelaten op heuglijk nieuws van Hanne: "Je droom komt uit!"

K3'tjes Marthe en Julia reageren enorm uitgelaten op heuglijk nieuws van Hanne: "Je droom komt uit!"

In de nieuwe reeks ‘K3, één jaar later', wordt het eenjarig bestaan van K3 met Julia gevierd. In de tweede aflevering krijgen de kijkers de reacties te zien van Marthe en Julia als Hanne besluit om hen te verrassen.

Bijna drie weken geleden is Hanne Verbruggen voor de eerste keer mama geworden. Het K3’tje en haar partner Jorn mochten een zoontje genaamd Julien verwelkomen. Enkele maanden geleden had ze een leuke verrassing in petto voor haar collega’s Marthe De Pillecyn en Julia Boschman. Hanne wilde namelijk het geslacht van haar baby verklappen.

In ‘K3, één jaar later’ krijgen we te zien hoe Hanne de andere K3’tjes verrast met een gender reveal. Zo krijgen Marthe en Julia allebei een party popper die ze moeten laten ontploffen. Toch lijkt dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Eenmaal het duidelijk is dat Hanne een jongetje zal krijgen, kan de vreugde niet meer op.

Marthe en Julia gillen en springen erop los. “Je droom komt uit!”, roept Marthe. Julia reageert toch een beetje geschrokken. “En ik was zo overtuigd dat het een meisje was”, klinkt het. De kijkers moeten ook nog wat kwijt over deze video. “Puur geluk”, “Zo leuk”, “Heerlijk dit” en “Ah geweldig”, reageren zij onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws