K3'tjes Hanne, Marthe en Julia hebben een heel grote mijlpaal te vieren: "Gefeliciteerd!" Nieuws
Nieuws

K3'tjes Hanne, Marthe en Julia hebben een heel grote mijlpaal te vieren: "Gefeliciteerd!"

K3'tjes Hanne, Marthe en Julia hebben een heel grote mijlpaal te vieren: "Gefeliciteerd!"

Hanne Verbruggen staat sinds kort terug op het podium als K3’tje nadat ze even out was door haar zwangerschap. Momenteel is de meidengroep opnieuw op tournee en nu hebben ze fantastisch nieuws te melden.

In november mocht Hanne Verbruggen haar eerste kindje Julien verwelkomen. Toen ze even genoot van wat rust werd ze tijdelijk vervangen door 'K2 zoekt K3’-finaliste Diede van den Heuvel en Marie Verhulst. Intussen is Hanne weer terug aan het werk en hun nieuwe tournee is onlangs van start gegaan.

De ‘Vleugels’ show doet het nu al bijzonder goed en Hanne, Marthe en Julia hebben nu iets geweldigs te horen gekregen. “Oh my god!”, klinkt het op het officiële Instagramaccount van K3. “Er zijn al meer dan 100.000 tickets de deur uit voor onze ‘Vleugels’-show!”, aldus K3. Dat is een grote mijlpaal.

In de commentaren reageren de fans dan ook meteen laaiend enthousiast. “Wow”, “Ongelooflijk trots”, “Leuk”, “Wat goed”, “Verdienen jullie”, “Gefeliciteerd”, “Yeah”, “Verdiend” en “Superleuk”, klinkt het meermaals.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws