ShowbizzTime

'K2 Zoekt K3'-finaliste Amy haalt opnieuw hard uit naar K3 in ludieke video: "Nu we het erover hebben"

Amy Courtens
I Foto: Instagram I
door Redactie

Er is al heel wat te doen geweest over de vervanging van Hanne Verbruggen bij K3. Amy Courtens moet daar nu toch nog wat over kwijt op TikTok. 

Het nieuws dat Hanne vervangen zal worden door ‘K2 Zoekt K3’-finaliste Diede zorgde voor heel wat commotie. Zo vonden fans het niet oké dat Amy of Celester niet gevraagd werden, want Diede eindigde als vierde in de talentenjacht. Bovendien wisten Amy en Celester hier zelfs niet van.

Amy liet eerder al weten dat Diede een goede keuze is, maar nu maakt ze er toch nog een filmpje op TikTok over. “Wanneer Studio 100 jou niet gebeld heeft om Hanne te vervangen”, schrijft ze erbij. Vervolgens lijmt ze zich zogezegd vast aan een tafel zoals de klimaatactivist in de Nederlandse talkshow ‘Jinek’.

Ze maakt wel meteen duidelijk dat de video een grapje is. “Blijf kalm en lach gewoon”, schrijft ze erbij. Amy heeft het ondertussen dus een plaatsje kunnen geven. Ook moet ze nog iets kwijt over Hanne’s vervanger. “Ik ben reuzeblij voor Diede en het is haar ontzettend gegund”, klinkt het. 

@amycourtens

ALL JOKES!!!! Stay calm and just laugh aub 😂😂 Ik ben reuze blij voor Diede en het is haar ontzettend gegund! ♥️

♬ Jinek Beau klimaatactivist – jamieli

Laatste nieuws