'K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens openhartig over financiële nachtmerrie: "Heeft een fortuin gekost" Nieuws
Nieuws

'K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens openhartig over financiële nachtmerrie: "Heeft een fortuin gekost"

'K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens openhartig over financiële nachtmerrie: "Heeft een fortuin gekost"

Amy Courtens praat in een nieuw interview met Het Laatste Nieuws openlijk over haar financiën. Ook verklapt de blondine meer over een financiële flater. Zo liep het kopen van een nieuwe bouwgrond bijna volledig mis.

Amy Courtens, die we nog kennen van ‘K2 zoekt K3’, verklapt meer over haar geldzaken. Aan Het Laatste Nieuws vertelt ze onder andere dat ze zich ooit bijna in de luren heeft laten leggen toen ze samen met haar vriend een bouwgrond wilde kopen. “We hadden de nodige research gedaan én een prijsovereenkomst getekend”, aldus Amy. Vervolgens moest het koppel heel lang wachten op de verkoopovereenkomst, tot het plots heel snel moest gaan.

“We moesten het contract eigenlijk zelfs ter plekke ondertekenen”, legt ze uit. Gelukkig hebben ze dat niet gedaan, want Amy’s vader wilde de overeenkomst nog eens nalezen. “Bij een grondige lezing bleek er van alles mis te zijn met die grond. Die was als het ware pudding”, onthult Amy. Daarnaast waren er nog heel wat gebreken die niet gecommuniceerd werden door de makelaar. Door die gebreken zou de bouw fors duurder worden.

“Maar omdat we een prijsovereenkomst hadden getekend, stonden we eigenlijk met onze rug tegen de muur”, klinkt het. Zo moesten ze eigenlijk de verkoopovereenkomst tekenen van de makelaar, maar Amy en haar vriend besloten toen om een advocaat op de zaak te zetten. “Na veel vijven en zessen heeft de immomakelaar water bij de wijn gedaan en is de verkoop geannuleerd. Ik besef dat we geluk hebben gehad”, zegt ze. “Ook de advocaat heeft ons nog een klein fortuin gekost, maar eind goed, al goed”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws