Julie Vermeire verrast met totaal nieuw kapsel, meningen zijn erg verdeeld over het resultaat Nieuws
Nieuws

Julie Vermeire verrast met totaal nieuw kapsel, meningen zijn erg verdeeld over het resultaat

Julie Vermeire verrast met totaal nieuw kapsel, meningen zijn erg verdeeld over het resultaat

Julie Vermeire is nog maar pas terug van een vakantie met haar vriend Laurins Dursin. Maar de actrice bleef nog wat langer in vakantiestemming want afgelopen weekend ging ze feestvieren op het elektronische strandfestival WECANDANCE in Zeebrugge. En voor die gelegenheid liet Julie haar een nieuw kapsel aanmeten.

Zo deelde de actrice en filmpje op haar Instagrampagina waarin ze vertelt dat ze voor WECANDANCE iets speciaals wilde doen met haar haardos. "Binnen enkele dagen is het WECANDANCE. En ik wilde een beetje speciaal doen voor het festival."

"Ik twijfel al erg lang over een kort of lang kapsel. Daarom gaan we nu voor een lange staart", aldus de blondine. Ze filmde het hele proces en liet het resultaat zien aan haar volgers. Julie vroeg ook aan haar volgers wat zij van haar nieuwe kapsel vinden.

En daarover zijn de meningen verdeeld. Sommigen zijn helemaal weg van haar lange lokken. "Ik vind het nog mooier dan kort, heel mooi Julie", "Supermooi" en "Ik ben grote fan", staat er in de reacties te lezen. Maar er zijn ook veel volgers die meer fan zijn van haar korte coupe. "Ik vind het korter mooier, dat is pittiger", "Heel geslaagd, maar ik vind je ook mooier met kort haar" en "Korter vind ik mooier. Maar langer past ook bij jou", aldus enkele volgers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws