ShowbizzTime

Julie Van den Steen onthult pijnlijke details over de vader van haar verloren kindje: "Toen beëindigd"

Julie Van den Steen
I Foto: Photonews I
door Redactie

Julie Van den Steen maakte zopas via Instagram bekend dat ze afgelopen zomer een miskraam heeft gehad. Nu onthult de VTM-presentatrice in NINA ook meer over de vader van haar kindje dat ze verloor.

Julie Van den Steen deelde in een pakkende getuigenis op Instagram dat ze op 18 juli, na een zwangerschap van 12 weken, een miskraam heeft gehad. “Mijn wereld stond stil en ik voelde helemaal niets meer. Al mijn dromen en verwachtingen waren weg omdat er plots geen hartslag meer te horen was bij de echo”, liet Julie weten.

Op 31 mei kreeg de presentatrice te horen dat ze zwanger was. Die zwangerschap kwam onverwacht, want kort daarvoor kwam het tot een breuk met de vader van haar kind. “Mijn relatie was nog maar net beëindigd”, aldus Julie.

Maar ze bracht hem wel op de hoogte van de zwangerschap. “De vader wou toch een actieve rol spelen”, klinkt het. En hoewel haar relatie op dat moment nog maar net op de klippen gelopen was, keek Julie wel heel hard uit naar de komst van haar baby. “Eerst was ik aan het flippen, maar tegelijk leek mijn instinct het over te nemen. Al snel voelde ik: ik wil ervoor gaan”, aldus Julie. Maar helaas verloor ze dus enkele maanden later haar kindje.

Laatste nieuws