Julia van K3 spreekt voor het eerst over Metejoor: "Kan me niet schelen wat de mensen denken" Nieuws
Nieuws

Julia van K3 spreekt voor het eerst over Metejoor: "Kan me niet schelen wat de mensen denken"

Julia van K3 spreekt voor het eerst over Metejoor: "Kan me niet schelen wat de mensen denken"

Julia Boschman van K3 heeft voor het eerst gereageerd op de geruchten over Metejoor. Volgens Yvonne Coldeweijer zou Julia iets gehad hebben met de zanger tijdens de opnames van 'The Voice Kids'.

De lancering van het gerucht heeft er zwaar ingehakt bij Julia. "Ik wist dat er vervelende dingen bij 'bekend zijn' hoorden, maar ik hoopte dat het niet zover hoefde te komen", aldus de Nederlandse bij Het Laatste Nieuws.

Julia kreeg naar eigen zeggen heel veel steun van haar naaste omgeving in die moeilijke periode. "Van tevoren weet je dat de kans bestaat dat er lastige dingen worden geschreven. Gelukkig werd ik na het gedoe goed opgevangen door Studio 100, mijn familie, vrienden en ook door Hanne en Marthe", klinkt het.

Opvallend: Julia doet geen moeite om het verhaal met Metejoor te ontkennen. "De mensen die er voor mij toe doen, weten hoe het zit. Daarnaast maakt het voor mij niets uit wat de rest van de wereld denkt", zegt ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws