Julia Boschman van K3 reageert op wel erg ludieke manier op de roddels over haar en Metejoor Nieuws
Nieuws

Julia Boschman van K3 reageert op wel erg ludieke manier op de roddels over haar en Metejoor

Julia Boschman van K3 reageert op wel erg ludieke manier op de roddels over haar en Metejoor

Op dinsdag 18 april kunnen we weer genieten van een aflevering van 'Liefde voor Muziek'. Daarin nemen de artiesten deze keer de liedjes van Metejoor onderhanden. Ook K3 covert een hit van hem. En daarbij steekt Julia Boschman de draak met de roddels over haar en Metejoor.

K3 covert vanavond het liedje 'Kijk Ons Nou', de hit van Metejoor en de Nederlandse rapper Snelle, in 'Liefde voor Muziek'. Metejoor vertelt vooraf ook over wat de song precies gaat. "Het is zogezegd fictief gedaan met mijn vriendin en dus trekken we samen de kroeg in”, zegt de zanger. Helaas werd die fictieve song werkelijkheid want sinds enkele weken zijn hij en zijn vriendin Britt uit elkaar.

K3 geeft ook een eigen invulling aan de tekst. “Hé vriendin, ik bel je op, eens even checken, is het waar?”, begint Marthe te zingen. Waarop Julia inpikt: “Ach, girlfriend, hou toch op, hij was de moeite niet waard.” Kort daarna verwijst Julia naar de roddels over haar en Metejoor. De Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer beweerde vorige zomer namelijk dat de twee iets gehad zouden hebben ten tijde van 'The Voice Kids'.

“Snelle is niet altijd beter, een Metejoor niet altijd heter”, zingt Julia, terwijl ze uitdagend naar Metejoor wijst. Zowel de zanger als de andere K3'tje zijn erg verrast door de actie van Julia. Maar voor het blonde K3'tje is het wel dé manier om eindelijk af te rekenen met de roddels die al maanden over haar en Metejoor geschreven worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws