"Julia van K3 is meermaals vreemdgegaan met Metejoor" Nieuws
Nieuws

"Julia van K3 is meermaals vreemdgegaan met Metejoor"

"Julia van K3 is meermaals vreemdgegaan met Metejoor"

De Nederlandse Yvonne Coldeweijer heeft een gigantische bom gedropt in de showbizzwereld. Zo beweert de roddelkoningin dat K3-tje Julia Boschman meermaals is vreemdgegaan met Metejoor.

"Het schijnt dat Julia van K3 afgelopen seizoen van 'The Voice Kids' meerdere malen is vreemdgegaan met collega-coach en zanger Metejoor. Beiden zitten momenteel in een relatie, volgens sommigen is Metejoor ook verloofd", schrijft Yvonne Coldeweijer op haar Instagram Stories.

"Volgens een spion zijn de Vlaamse showbizzmedia al een tijdje op de hoogte, maar doet Studio 100 er alles aan om te voorkomen dat dit uitlekt", aldus de roddelkoningin.

"Verschillende Vlaamse spionnen hebben dit verhaal zojuist bevestigd", gaat ze verder op haar Instagram Stories. "Blijkbaar verspreidt Julia het nieuws ook graag zelf." Zo zou Julia zelf tegen iemand gezegd hebben dat er wilde dingen gebeurd zijn met Metejoor in een hotelkamer in Antwerpen.

Reacties uitgezet

De roddel zou ook in Bergen op Zoom de ronde doen volgens enkele anonieme bronnen. "Julia vond het zelf nodig om het hier aan mensen te vertellen", aldus iemand. Volgens een andere bron zou Julia het hele verhaal verteld hebben aan enkele ex-collega's in Bergen op Zoom. Opvallend: Julia Boschman heeft sinds dinsdagavond de reacties op haar Instagrampagina uitgezet.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws