Julia van K3 helemaal ondersteboven door Metejoor: Dit is er aan de hand Nieuws
Nieuws

Julia van K3 helemaal ondersteboven door Metejoor: Dit is er aan de hand

Julia van K3 helemaal ondersteboven door Metejoor: Dit is er aan de hand

Vanaf dinsdag 4 april begint het nieuwste seizoen van 'Liefde voor Muziek'. Onder meer Metejoor en K3 zijn dan te gast. Metejoor koos alvast voor een bijzonder nummer van K3 om te coveren.

De zanger maakte zijn eigen versie van 10.000 luchtballonnen. Hij koos voor dat nummer voor een duet met Jaap Reesema. Het resultaat mag gezien en gehoord worden. Bij K3 is men ontzettend ontroerd van de nieuwe versie van hun nummer.

We zien Marthe, Julia en Hanne echt zeer verbaasd en geëmotioneerd toekijken. VTM loste het nummer al op haar sociale media-kanalen. De kijkers zijn alvast onder de indruk. "Prachtig mooi" en "Ik krijg er spontaan kippenvel van", klinkt het onder meer.

Opvallend is dat Julia en Metejoor samen in het programma zitten. Over hen waren sterke geruchten dat ze samen iets zouden gehad hebben. Ook Julia reageert ontzettend enthousiast op het aangepaste nummer van K3.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws