Julia van K3 krijgt het hard te verduren na haar passage in 'Liefde voor Muziek': "Wat een pretentie!" Nieuws
Nieuws

Julia van K3 krijgt het hard te verduren na haar passage in 'Liefde voor Muziek': "Wat een pretentie!"

Julia van K3 krijgt het hard te verduren na haar passage in 'Liefde voor Muziek': "Wat een pretentie!"

Afgelopen dinsdag konden we weer genieten van een aflevering van ‘Liefde voor Muziek’. Daarin brachten de artiesten een mooi eerbetoon aan zanger Metejoor. Maar voor Julia was het ook dé uitgelezen kans om komaf te maken met de roddels over haar en Metejoor. Helaas krijgt ze daar nu heel wat kritiek op.

Het was een van de opvallendste momenten in de meest recente aflevering van 'Liefde voor Muziek': Julia Boschman van K3 die de draak stak met de roddels over haar en Metejoor. “Snelle is niet altijd beter, een Metejoor niet altijd heter”, zong Julia, terwijl ze uitdagend naar Metejoor wees.

K3 coverde het liedje ‘Kijk Ons Nou’, de hit van Metejoor en de Nederlandse rapper Snelle, maar Julia wilde dus duidelijk nog iets kwijt aan alle roddelaars. Zowel de zanger als de andere K3’tje waren erg verrast door de actie van Julia. Maar voor het blonde K3’tje was het wel dé manier om komaf te maken met de geruchten over haar en Metejoor.

Wat een pretentie

Helaas krijgt Julia daar nu bakken kritiek voor. “Ze wil altijd in de belangstelling staan”, “Ze denkt dat alles rond haar draait”, “Wat een pretentie!” en “Word eens volwassen!”, klinkt het onder meer in enkele boze reacties op Facebook. Gelukkig nemen veel mensen het ook op voor het K3'tje. "Je bent een topper Julia! Laat je niet kennen, de mensen moeten altijd iets hebben om over te zeuren", lezen we onder andere.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws