Joyce De Troch stelt haar twee knappe dochters voor: iedereen moet hetzelfde kwijt Nieuws
Nieuws

Joyce De Troch stelt haar twee knappe dochters voor: iedereen moet hetzelfde kwijt

Joyce De Troch stelt haar twee knappe dochters voor: iedereen moet hetzelfde kwijt

Joyce De Troch (48) is de trotse mama van twee dochters, Alexia en Adriana. Op Instagram heeft de voormalige Miss Belgian Beauty-kandidate nu een prachtige foto gedeeld met haar twee oogappels.

Joyce De Troch werd voor het eerst mama in 2009. Ze beviel toen van haar eerste dochtertje, Alexia. Zij is inmiddels al 13 jaar. Twee jaar later verwelkomde ze een tweede dochtertje, Adriana. Zij is nu 11 jaar.

Naar aanleiding van Internationale Vrouwendag deelde Joyce De Troch nu een prachtige foto met haar twee dochters. Meteen werd ze overstelpt met complimenten. Zo vinden velen dat Alexia en Adriana sprekend op hun mooie mama lijken.

"Wat een plaatje, knappe mama met de dochters", "Prachtige meisjes zoals de mama", "Prachtig mooie foto van jullie drietjes" en "Mooie foto van een knappe mama met haar twee knappe dochters, jullie stralen", lezen we onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws