Joyce De Troch doet haar beha uit en laat per ongeluk iets te veel zien: "Konijnen tegen den draad" Nieuws
Nieuws

Joyce De Troch doet haar beha uit en laat per ongeluk iets te veel zien: "Konijnen tegen den draad"

Joyce De Troch doet haar beha uit en laat per ongeluk iets te veel zien: "Konijnen tegen den draad"

Joyce De Troch deinst er niet voor terug om af en toe een pikante foto te posten op Instagram. Nu trakteert ze haar volgers op een wel heel uitdagend kiekje.

Joyce De Troch laat zich net zoals veel andere influencers regelmatig van haar meest sexy kant zien op Instagram. Nu deelde de 48-jarige blondine opnieuw een gewaagde foto op haar sociale media. Dat deed ze om een parfum te promoten.

Op de foto zien we Joyce poseren in de eerste lentezon. Maar blijkbaar had ze het toch wat frisjes. Zo merken enkele volgers op dat haar tepels duidelijk zichtbaar zijn in het topje dat ze draagt. “Precies toch wat frisjes. Konijnen tegen den draad”, klinkt het onder meer. Maar Joyce had meteen een geweldige reactie klaar. "Beter tegen den draad dan op de buik", aldus de blondine.

Bovendien kreeg Joyce heel wat complimenten voor de foto. Zo vinden haar volgers dat ze er nog altijd erg goed uitziet. “Wow!”, “Knap!”, “Wat een uitstraling!”, “Supermooie foto!”, “Je bent zo mooi!” en “Nog altijd even knap”, klinkt het onder meer in de reacties onder het kiekje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws