Joren uit 'Blind Getrouwd' kreeg heel oneerbaar voorstel: "Wist niet of ik moest lachen of wenen" Nieuws
Nieuws

Joren uit 'Blind Getrouwd' kreeg heel oneerbaar voorstel: "Wist niet of ik moest lachen of wenen"

Joren uit 'Blind Getrouwd' kreeg heel oneerbaar voorstel: "Wist niet of ik moest lachen of wenen"

Sinds zijn deelname aan 'Blind Getrouwd' krijgt Joren Dumont regelmatig liefdesverklaringen van vrouwen. In Dag Allemaal onthult hij nu dat hij ook een heel oneerbaar voorstel kreeg van een oudere dame.

Voor Joren Dumont en Lien Opdebeeck was 'Blind Getrouwd' helaas geen succes. Maar aan vrouwelijke aandacht geen gebrek. Zo blijft ook Joren blijkbaar niet gespaard van bizarre liefdesuitingen.

Hij kreeg onlangs een heel bijzonder pakje in de bus. "Een paar weken geleden zat er ’n liefdesbrief in m’n brievenbus van een oudere dame", begint Joren zijn verhaal in Dag Allemaal. En daar zat blijkbaar iets heel bijzonders in.

"Onderaan stond: ‘PS: in bijlage vind je ’n zakje met wat schaamhaar van mij, krijg ik er nu eentje terug van jou?’ Ik wist niet of ik moest lachen of wenen, ik moest in de zetel gaan zitten om te bekomen", bekent Joren. "Gelukkig zijn 't uitzonderingen", besluit de 'Blind Getrouwd'-kandidaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws