ShowbizzTime

Joren uit 'Blind Getrouwd' heeft groot nieuws over zijn liefdesleven: "De ware"

Joren Dumont
I Foto: VTM I
door Redactie

Voor Joren Dumont werd ‘Blind Getrouwd’ helaas geen succes. Zo voelde hij op geen enkel moment een romantische klik met Lien Opdebeeck. In TV Familie heeft de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat nu een update gegeven over z’n liefdesleven.

Lien en Joren bleken helaas geen match te zijn in ‘Blind Getrouwd’. Ondertussen liggen de opnames ook al een hele tijd achter de rug. Toch vindt Joren het nog altijd erg jammer dat het niets geworden is met Lien. “Soms denk ik nog wel: ‘Doemme, toch spijtig dat het niet gelukt is'”, aldus Joren in TV Familie.

Maar staat hij ondertussen ook al open voor een nieuwe relatie? “Toch wel, ja”, bekent Joren. “Ik voel dat ik alles stilletjesaan een plaats heb kunnen geven en dat ik klaar ben voor iets nieuws”, aldus de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat.

Maar momenteel is hij niet actief op zoek naar de liefde. “Vrouwen zullen mij niet tegenkomen op Tinder. Ik laat de liefde liever vanzelf op me afkomen. En de ware liefde … Die zal m’n pad nog wel kruisen, zeker?”, besluit hij hoopvol.

Laatste nieuws