Joren uit 'Blind Getrouwd' haalt zwaar uit: "Ik snap echt niet dat die zo'n leugens verkondigt" Nieuws
Nieuws

Joren uit 'Blind Getrouwd' haalt zwaar uit: "Ik snap echt niet dat die zo'n leugens verkondigt"

Joren uit 'Blind Getrouwd' haalt zwaar uit: "Ik snap echt niet dat die zo'n leugens verkondigt"

De hotelmanager gaf aan dat Joren en Lien uit 'Blind Getrouwd' ruzie hadden gemaakt vlak voor Joren niet meer binnen kon in zijn kamer met Lien. Joren sliep buiten en Lien sliep binnen.

Joren ontkent dat verhaal echter met klem. Er ging helemaal geen ruzie aan vooraf, zo zegt hij in Het Nieuwsblad. "Wie het programma een beetje volgt, weet intussen dat ik mijn moeder erg graag zie. Dus ik zweer nu, op haar hoofd, dat er geen kwaad opzet in het spel was”, zegt Joren.

“Ik hoor dat de hotelmanager intussen ook gezegd heeft dat ze mij en Lien vlak daarvoor ruzie zag maken", vervolgt Joren. "Waar ze dat vandaan haalt, weet ik niet. Ik snap ook niet dat iemand in die positie leugens verkondigt. Misschien wilde ze haar thirty secondsof fame.”

Van die nacht buiten slapen, is ook helemaal niets meer blijven hangen bij Joren. “Het hele gebeuren was een scheet in een fles, het soort voorval dat je jaren later als anekdote op een feestje vertelt”, zegt hij daar nog over.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws