Joren uit 'Blind Getrouwd' doet moeilijke bekentenis over Lien: "Ik ga hier niet over liegen" Nieuws
Nieuws

Joren uit 'Blind Getrouwd' doet moeilijke bekentenis over Lien: "Ik ga hier niet over liegen"

Joren uit 'Blind Getrouwd' doet moeilijke bekentenis over Lien: "Ik ga hier niet over liegen"

Alle koppels in 'Blind Getrouwd' zijn tegelijkertijd op huwelijksreis. Dat is voor iedereen een leuke afwisseling, maar het brengt ook gevaren met zich mee.

Zo bestaat het gevaar dat je met elkaar gaat vergelijken, zo vertelt Joren. Hij werd aan Lien gekoppeld, maar van liefde is nog geen sprake. "Ik zou liegen mocht ik zeggen dat ik me toen niet heb afgevraagd waarom die verliefdheid er bij mij nog niet was. Maar ’t is dan de kunst om je eigen tempo te vinden", stelt Joren in TV-Familie.

Joren blijft positief en blijft ook hopen dat die liefde er nog komt tussen hem en Lien. "Het zou niet de eerste keer zijn dat een koppel dat op het gemakje aan dit avontuur begint een ander koppel inhaalt wat verliefdheid betreft", zegt hij.

Daarbij kijkt Joren naar voorbeelden die heel goed begonnen waren, maar waar het nadien helemaal afbrokkelde. "’t Is al gebleken dat een coup de foudre niet de voorbode is van een standvastig huwelijk", meent hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws