Joren uit 'Blind Getrouwd' bevestigt berichten over hem en Lien: "Het is zo" Nieuws
Nieuws

Joren uit 'Blind Getrouwd' bevestigt berichten over hem en Lien: "Het is zo"

Joren uit 'Blind Getrouwd' bevestigt berichten over hem en Lien: "Het is zo"

Bij Joren en Lien druipt de liefde er allesbehalve vanaf in 'Blind Getrouwd'. Er zijn vooralsnog geen vonken en vuur te bespeuren, zo klonk het duidelijk in berichten op sociale media bij de kijkers.

Het was opvallend stil langs de kant van Lien tijdens hun etentje op huwelijksreis. Dat ging zo ver dat Joren zelf vroeg voor de rekening. Ook de ochtend nadien bleek Lien geen fan van de opgewekte Joren te zijn.

"Het is zo: wij hadden beiden niet die coup de foudre", geeft Joren eerlijk toe in TV-Familie. "De experten hadden ons daar op voorbereid. We mochten niet in onze kop steken dat het meteen hevige verliefdheid zou zijn. Dat hadden Lien en ik ook niet gedaan."

Verliefdheid was er dan wel niet, voor Joren was er alvast wel aantrekkingskracht. "Ik dacht meteen: ‘Wow, wat een verstandige, knappe madam!’ Maar we voelden niet de druk van ‘nu móeten we op slag verliefd worden’", aldus Joren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws