Joren compleet gebroken na 'Blind Getrouwd'-avontuur: "Daar heb ik het enorm moeilijk mee" Nieuws
Nieuws

Joren compleet gebroken na 'Blind Getrouwd'-avontuur: "Daar heb ik het enorm moeilijk mee"

Joren compleet gebroken na 'Blind Getrouwd'-avontuur: "Daar heb ik het enorm moeilijk mee"

Gisterenavond vond de laatste aflevering van 'Blind Getrouwd' plaats. Dat avontuur liep voor Joren en Lien helaas af met een sisser. En vooral Joren heeft het blijkbaar enorm moeilijk met hun mislukte huwelijk.

Gisteren gingen Joren en Lien nog een laatste keer langs bij Ingeborg om te vertellen hoe het nu met hen gaat. Er werden ook filmpjes getoond van de afgelopen maanden. Daarin zagen we hoe Joren en Lien hun leven opnieuw proberen op te pikken na hun breuk.

En dat valt vooral Joren zwaar. Zodra de filmpjes getoond worden van hoe hij de laatste maanden heeft beleefd, barst hij in tranen uit. "Ik heb met extra teruggetrokken naar mijn familie na het avontuur. Ik liep heel geëmotioneerd rond door het hele gebeuren", vertelt hij aangedaan.

Hij heeft na het avontuur ook heel wat tijd aan zee doorgebracht. "'s Morgens zette ik de wekker om 6.30 uur en ging ik helemaal alleen lopen langs het water", klinkt het. Hij vindt het dan ook erg jammer dat hun huwelijk op de klippen is gelopen.

"Ik droom nog altijd dat ik een vrouw zal vinden. En ik geef de hoop niet op. Het is alleen heel jammer dat je volledig opnieuw moet beginnen, daar heb ik het enorm moeilijk mee", vertelt hij openhartig. Hoewel Lien zich volgens velen niet volledig heeft opengesteld, is hij niet kwaad op haar. "Ik neem Lien niets kwalijk", besluit de sales manager.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws