Jonas Van Geel haalt uit: "Ik heb een hekel aan dat soort mensen" Nieuws
Nieuws

Jonas Van Geel haalt uit: "Ik heb een hekel aan dat soort mensen"

Jonas Van Geel haalt uit: "Ik heb een hekel aan dat soort mensen"

Jonas Van Geel onthult in HUMO waar hij een hekel aan heeft. Het zijn twee zaken waar hij echt niet tegen kan.

"Het gepiep van de wasmachine wanneer de was klaar is. Ik zat vanmorgen thuis rustig een koffie te drinken met Charlie, en toen was het daar weer, dat he-mel-tergend dwingende geluid. Echt, ik kan er niet tegen", zegt Jonas.

"En waar ik ook een hekel aan heb, zijn mensen die niet benoemen waar het over gaat. Ik hou van oprechte, eerlijke communicatie: da's de reden waarom ik graag in Nederland werk", vertelt de zanger.

"Onlangs, na een optreden, haalde onze mixer nogal fel uit naar onze bassist, een al wat oudere Nederlander die Hein heet. Die was namelijk te laat geweest voor de soundcheck - 't was blijkbaar iets te gezellig in de backstage."

WhatsApp

"Later die avond, in ons WhatsApp-groepje, was Hein één en al lof: 'Daar hou ik van, dit soort emotie. Dankjewel om dit te zeggen!' Toen ik dat las, dacht ik: kijk, zo kun je daar dus ook op reageren", aldus Jonas.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws