Jonas Van Geel en Jelle Cleymans lichten een tipje van de sluier op over ‘Vergeet Barbara’: “1 groot attribuut” Nieuws
Nieuws

Jonas Van Geel en Jelle Cleymans lichten een tipje van de sluier op over ‘Vergeet Barbara’: “1 groot attribuut”

Jonas Van Geel en Jelle Cleymans lichten een tipje van de sluier op over ‘Vergeet Barbara’: “1 groot attribuut”

In december is het eindelijk tijd voor ‘Vergeet Barbara’. Jonas Van Geel en Jelle Cleymans zijn duidelijk enthousiast en verklappen al iets meer over de feelgood musical.

In de musical, die een reis maakt doorheen de grootste hits van Will Tura, spelen James Cooke, Jonas Van Geel, Jelle Cleymans en Gert Verhulst de hoofdrollen. Onlangs werd ook eindelijk bekend gemaakt wie de mysterieuze Barbara zal spelen. Iedereen zal verliefd worden op niemand minder dan Free Souffriau.

Toch lijkt Studio 100 een andere weg in te slaan met ‘Vergeet Barbara’. De musical zal geen gebruik maken van enkele grote attributen die we kennen van ‘Daens’ en ’40-45’. “Ja, het is niet met bewegende tribunes”, bekent Jonas Van Geel. “Het zal misschien ietsje klassieker zijn in de zin van een tribune en een podium”, zegt hij.

“Ik denk dat het spektakel nu vooral zit in het dansen”, besluit Jonas. Jelle Cleymans wil het antwoord van Jonas toch nog aanvullen. “Ik ga wel naakt, dus er zal wel 1 groot attribuut zijn”, zegt hij al lachend. “We kunnen allemaal beamen dat dat een leugen is”, reageert James Cooke al snel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws