Jonas Van Geel compleet gebroken: "Zou zo graag beetje geluk ervaren" Nieuws
Nieuws

Jonas Van Geel compleet gebroken: "Zou zo graag beetje geluk ervaren"

Jonas Van Geel compleet gebroken: "Zou zo graag beetje geluk ervaren"

Ongeveer een jaar geleden gingen Jonas Van Geel en actrice Evelien Bosmans uit elkaar. Helaas heeft hij die breuk helemaal nog niet verteerd. Hij vertelt er deze week openhartig over in Humo.

"Op dit moment in mijn leven zou het voor mij de hemel op aarde betekenen om simpelweg een beetje geluk te ervaren", steekt een duidelijk gebroken Jonas Van Geel van wal. "'Dat klinkt zwaarder dan ik het bedoelde', wilde ik zeggen, maar zo bedoelde ik het wél."

"Er zijn zeker ook betere momenten, maar ik ben lang nog niet terug op het niveau waarop ik kan zeggen dat ik het leven graag zie", gaat hij verder. "Met mijn excuses voor de zwaarmoedigheid. Maar het is nu eenmaal zo: Evelien en ik zijn nu al meer dan een jaar uit elkaar, maar het blijft ontzettend moeilijk", aldus de zanger en acteur.

Hij vindt het ook moeilijk om nu op te treden. "Maar ik kan die knop wel omdraaien. Het helpt soms ook om op een podium te staan, al gebeurt het evengoed dat ik er me slecht bij voel", vertelt Jonas. "Al was het nog erger toen we net uit elkaar waren en ik weer voor VTM begon te werken: zeer lastig om de vrolijke versie van mezelf boven te halen. Ach, het komt wel goed, daar geloof ik oprecht in. Alleen gaat het nogal traag."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws