Jolien uit 'Big Brother' doet schokkende bekentenis: "Wilde toen eigenlijk uit het huis stappen" Nieuws
Nieuws

Jolien uit 'Big Brother' doet schokkende bekentenis: "Wilde toen eigenlijk uit het huis stappen"

Jolien uit 'Big Brother' doet schokkende bekentenis: "Wilde toen eigenlijk uit het huis stappen"

De West-Vlaamse Jolien Bosch strandde uiteindelijk op de derde plek in 'Big Brother'. In Flair praat ze nu openhartig over haar avontuur. En blijkbaar wilde de blondine eigenlijk al eerder uit het huis stappen.

Zo vertelt Jolien dat ze het in het begin erg moeilijk heeft gehad. "Ik ben in een groep gestapt die eigenlijk al na één week heel hecht was. Er was echt al sprake van een vriendengroep", aldus Jolien. "Om er dan bij te komen en jezelf daar eigenlijk tussen te wringen is moeilijk", legt ze uit.

Daar heeft ze ook heel lang mee gestruggeld. "Vooral omdat ik zelf ook aanvoelde dat ik niet de Jolien was die ik normaal wel ben: een flapuit en iemand die vaak gek doet", vertelt Jolien. In plaats daarvan zat ze vaak te wenen en was ze vaak verdrietig. "Ik herkende mezelf niet", zegt ze daarover.

Daarom dacht ze er op een bepaald moment zelfs aan om zelf op te stappen. "Op een bepaald moment twijfelde ik zelfs of de productie mij wel goed gecast had en of ik wel de juiste persoon was voor in het huis", aldus Jolien. "Ik heb toen zelfs even getwijfeld om gewoon naar huis te gaan", bekent ze. Toch is ze blij dat ze gebleven is. "Uiteindelijk is het wel heel positief uitgedraaid en heb ik het gewoon op mijn tempo gedaan", besluit de blondine.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws