Joe-gezicht Anke Buckinx heeft erg somber nieuws: "Zijn dood heeft me enorm veranderd" Nieuws
Nieuws

Joe-gezicht Anke Buckinx heeft erg somber nieuws: "Zijn dood heeft me enorm veranderd"

Joe-gezicht Anke Buckinx heeft erg somber nieuws: "Zijn dood heeft me enorm veranderd"

Anke Buckinx is altijd de vrolijkheid zelve als ze presenteert op radiozender Joe. Maar achter die brede glimlach gaat een groot verdriet schuil. Dat onthult de 42-jarige radiopresentatrice in de podcast ‘Schone Vrouwen’.

Twaalf jaar geleden sloeg het noodlot toe in de familie Buckinx. Zo moest Anke in juni 2011 afscheid nemen van haar broer Daan. Hij stierf op 29-jarige leeftijd aan de gevolgen van lymfeklierkanker. Zijn dood heeft dan ook een enorme impact gehad op de radiopresentatrice.

“De dood van mijn broer heeft mij enorm veranderd", vertelt Anke in de podcast 'Schone Vrouwen'. Daarvoor had ze een heel onbezorgd leven. "Maar toen hij overleed, dacht ik vier jaar lang dat ik nooit meer gelukkig zou kunnen worden, dat is heel akelig", aldus Anke.

Ze voelde zich enorm alleen en is toen in therapie gegaan. "Dat heeft, naast een eigen gezin krijgen, heel veel geholpen", vertelt Anke. De radiopresentatrice voelt zich dan ook oprecht weer gelukkig. "Ik kan nu zeggen dat ik het volledig geplaatst heb en opnieuw even gelukkig ben als voordien", besluit de radiostem.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws