Jitske Van de Veire neemt geen blad voor de mond en reageert voor het eerst op gelekte naaktfoto's van haar vader Nieuws
Nieuws

Jitske Van de Veire neemt geen blad voor de mond en reageert voor het eerst op gelekte naaktfoto's van haar vader

Jitske Van de Veire neemt geen blad voor de mond en reageert voor het eerst op gelekte naaktfoto's van haar vader

Peter Van de Veire was een van de drie bekende Vlamingen die het slachtoffer werden van 'Eveline'. In Het Laatste Nieuws heeft zijn dochter Jitske nu voor het eerst gereageerd op de gelekte naaktfoto's.

"Ik zie hem doodgraag, ik zal ook nooit iets verkeerds over hem zeggen", steekt Jitske van wal over haar vader. "Wat er is gebeurd met die foto’s en filmpjes - ik heb ze gelukkig nooit gezien - heeft daar niks mee te maken", aldus Jitse.

Jitske is dan ook niet kwaad op haar vader. "Wat hij heeft gedaan heeft, is dom maar het is menselijk", aldus Jitske. "Iederéén doet in zijn leven domme dingen", vervolgt ze.

Boos zijn heeft dan ook geen enkele zin vindt de dochter van Peter Van de Veire. "Hij heeft al genoeg bagger over zich heen gehad. Ik ga het niet nog moeilijker maken", besluit de kapster.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws